Látogató számláló

0
4
2
4
4
6
9
Nézze meg élőben is bútorainkat!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. az XXXLutz főbejáratával szemben,
ingyenes parkoló az udvarban.

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

A tolóajtós gardrób előnyei
27
Febr

A ruhák függőleges tárolásának szokása Spanyolországból indult el a 17. században. Itt jelentek meg a nagyobb méretű, akár tolóajtós gardróbok, amelyek idővel egyre kedveltebbek lettek, két-három darabot is beállítottak a hálószobába. A SzenZa bútoráruházban a tolóajtós gardróbszekrények széles választéka kapható, 120-318 cm között választható méretben.

L-kanapé a sarkok barátja
20
Febr

Az L kanapé a kialakításáról kapta a nevét. Általában három egységből áll: két darab egyszemélyes ülőrészből és egy hosszabb elemből, ahová kinyújthatjuk lábunkat az esti filmnézés során.  

A bútoráruházunk kínálatában található sarokkanapék remek választást nyújthatnak nappalijának berendezéséhez. Termékpalettánkban megtalálhatóak az L kanapék mellett az elemes sarokkanapék, és vannak olyan kisméretű sarokkanapéink is, amelyek állandó fekhelyként sem fognak Önnek csalódást okozni.

Ágyazható kanapék bekuckózáshoz
12
Febr

Egy hosszú nap után semmi sem esik jobban, mint otthon leheveredni a kanapéra és pihenni egy kicsit. Sokan használják esti mozizáshoz, bekuckózáshoz is, vagy vendégágyként az ágyazható kanapét. 

Általános tudnivalók kanapéinkról

Amikor a nappali berendezését tervezzük, általában egy kényelmes kanapé mellett tesszük le a voksunkat. A szoba stílusát és méretét is figyelembe kell vennünk pihenésre szánt bútorunk megválasztásakor. Ha a szoba mérete kicsi, nem érdemes nagy, zömök kanapét választani, mivel zsúfolttá teszi a teret.

Tükrös gardrób nem csupán ruháknak jó tároló
09
Febr

Napjainkban a gardrób fogalma összemosódott a gardróbszekrénnyel, ami ruhák és egyéb más dolgok befogadására alkalmas, és a gardróbszobával, ami külön szeparált helyiség kifejezetten ruhák és más tárgyak tárolására. És még nem is említettük a személyes ruhatárat, amit szintén ezzel a szóval szoktunk kifejezni, ha a szövegkörnyezet úgy kívánja. A következő sorokban a tükrös gardróbot vesszük górcső alá.

Ha helyhiány miatt vagy egyéb más okokból nem szeretnénk gardróbszobát kialakítani, ruháink tárolására megfelelő választás a gardróbszekrény, amit általában a hálószobában állítanak fel. Természetesen ezt a típusú szekrényt választhatjuk ifjúsági szobába vagy TV-s gardrób változatát a nappaliba is.