Látogató számláló

0
4
7
1
6
5
6
Nézze meg élőben is bútorainkat!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. az XXXLutz főbejáratával szemben,
ingyenes parkoló az udvarban.

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

Cicabarát bútorszövetek
06
Aug

Ha Önnek van cicája, akkor tudja, hogy éles körmével sajnos nagyon könnyen kihúzza a szálakat a bútorszövetből. Szerencsére napjainkban már van erre a problémára is megoldás: rendelje meg álmai kanapéját cicabarát bútorszövetek széles választékából!

Kényelmes ággyá nyitható kanapék
05
Aug

Ha igazán kényelmes ággyá nyitható kanapét keres, egy Gerincvédő zónás kanapéágyra van szüksége! Ezeket kifejezetten állandó fekhelynek terveztük, ezért nagyon kényelmes fekhellyé alakíthatók. Az erős, bonellrugós matrac középső harmada Gerincvédő Zónával van megerősítve, hogy ne gödrösödjön ki a mindennapi használat során .

Tervezhető, elemes sarokkanapék
13
Máj

A SzenZa Bútoráruház jelmondata 30 éve a „Kényelem és variálhatóság mesterfokon”. Ez azt jelenti, hogy elemes, egyedi igények szerint variálható bútorok széles választékát kínáljuk, elemes szekrények, elemes étkezők, és elemes sarokkanapék tekintetében is.

Az elemes sarokkanapé tervezésénél figyelembe vesszük a funkció, a méret és a kényelmi igényeket is. Nézzük meg, mit érdemes átgondolni a vásárlás előtt.

Dekoratív franciaágy paneles fejvéggel
01
Máj

Divatos dekorációs megoldás a falipanelek használata. Ezek kisebb, bekárpitozott egységek, a panelek formája mellett a plasztikusság, a 3D hatás miatt is mutatósak. De miért bajlódnánk a panelek falra rögzítésével, ha vásárolhatunk kész franciaágyat paneles fejvéggel? A franciaágy paneles fejvéggel ugyanazt a dekorációs hatást kelti, de könnyen áthelyezhető a szoba másik részére, ha meggondoljuk magunkat, szemben a falra rögzített panelekkel. Nézze meg választékunkat a franciaágyak és az ágykeretek kategóriában!

Tömörfa frontos szekrények több száz elemből
07
Ápr

A fából készült bútorok nemcsak örök klasszikusnak számítanak, de hosszú időre megőrzik értéküket. Berendezhetjük velük a nappalit, a hálószobát, a dolgozószobát és az étkezőt is. Nézze meg tömörfa frontos szekrényeinket, melyek több száz elemből rendelhetők, így a méretét tekintve nem kell kompromisszumot kötnünk, magunk állíthatjuk össze a leginkább megfelelőt. Természetesen a színt is ön választhatja ki: bükk, világos vagy öregcseresznye, mogyoró, dió, konyak, calvados, mahagóni, wenge, paliszander, antik-calvados, antik-mahagóni, antik-dió.

A tolóajtós gardrób előnyei
27
Febr

A ruhák függőleges tárolásának szokása Spanyolországból indult el a 17. században. Itt jelentek meg a nagyobb méretű, akár tolóajtós gardróbok, amelyek idővel egyre kedveltebbek lettek, két-három darabot is beállítottak a hálószobába. A SzenZa bútoráruházban a tolóajtós gardróbszekrények széles választéka kapható, 120-318 cm között választható méretben.

L-kanapé a sarkok barátja
20
Febr

Az L kanapé a kialakításáról kapta a nevét. Általában három egységből áll: két darab egyszemélyes ülőrészből és egy hosszabb elemből, ahová kinyújthatjuk lábunkat az esti filmnézés során.  

A bútoráruházunk kínálatában található sarokkanapék remek választást nyújthatnak nappalijának berendezéséhez. Termékpalettánkban megtalálhatóak az L kanapék mellett az elemes sarokkanapék, és vannak olyan kisméretű sarokkanapéink is, amelyek állandó fekhelyként sem fognak Önnek csalódást okozni.

Ágyazható kanapék bekuckózáshoz
12
Febr

Egy hosszú nap után semmi sem esik jobban, mint otthon leheveredni a kanapéra és pihenni egy kicsit. Sokan használják esti mozizáshoz, bekuckózáshoz is, vagy vendégágyként az ágyazható kanapét. 

Általános tudnivalók kanapéinkról

Amikor a nappali berendezését tervezzük, általában egy kényelmes kanapé mellett tesszük le a voksunkat. A szoba stílusát és méretét is figyelembe kell vennünk pihenésre szánt bútorunk megválasztásakor. Ha a szoba mérete kicsi, nem érdemes nagy, zömök kanapét választani, mivel zsúfolttá teszi a teret.

Tükrös gardrób nem csupán ruháknak jó tároló
09
Febr

Napjainkban a gardrób fogalma összemosódott a gardróbszekrénnyel, ami ruhák és egyéb más dolgok befogadására alkalmas, és a gardróbszobával, ami külön szeparált helyiség kifejezetten ruhák és más tárgyak tárolására. És még nem is említettük a személyes ruhatárat, amit szintén ezzel a szóval szoktunk kifejezni, ha a szövegkörnyezet úgy kívánja. A következő sorokban a tükrös gardróbot vesszük górcső alá.

Ha helyhiány miatt vagy egyéb más okokból nem szeretnénk gardróbszobát kialakítani, ruháink tárolására megfelelő választás a gardróbszekrény, amit általában a hálószobában állítanak fel. Természetesen ezt a típusú szekrényt választhatjuk ifjúsági szobába vagy TV-s gardrób változatát a nappaliba is.