Látogató számláló

0
4
7
1
6
7
2
Nézze meg élőben is bútorainkat!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. az XXXLutz főbejáratával szemben,
ingyenes parkoló az udvarban.

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

Cicabarát bútorszövetek

SzenZa Bútoráruház
2023.08.06 18:20
Cicabarát bútorszövetek

Ha Önnek van cicája, akkor tudja, hogy éles körmével sajnos nagyon könnyen kihúzza a szálakat a bútorszövetből. Szerencsére napjainkban már van erre a problémára is megoldás: rendelje meg álmai kanapéját cicabarát bútorszövetek széles választékából!

A cicabarát bútorszöveteket egy különleges eljárással tesztelik, hogy bebizonyítsák, valóban fokozottan ellenállnak a szálhúzódással szemben.

Kíváncsi rá, hogy működik a laboratóriumi vizsgálat?

A szövetmintát forgó hengerre helyezzük. A láncra felfüggesztett, tüskékkel borított súly szabadon nyugszik a szövetmintán. Ezután a hengert forgatni kezdik, ami miatt a súly szabadon visszapattan a minta felületéről, és a tüskés szerszám megüti az anyagot. Ezzel hasonló hatást fejt ki, mint amikor egy cica felugrik a bútorra, és belekapaszkodik körmeivel a szövetbe.

A SzenZa Bútoráruház kínálatában található cicabarát vagy állatbarát bútorszöveteket sikeresen tesztelték a fenti eljárással. A gazdik így biztosak lehetnek benne, hogy ezek a bútorszövetek átlagon felül ellenállnak a házikedvencek karmainak.

A másik fontos tulajdonsága az állatbarát szöveteknek, hogy ezeket szennytaszító kikészítéssel is ellátták, hiszen gyakran előfordul, hogy kis kedvencünk felugrik mellénk a kanapéra. Az easy clean bútorszövetekből könnyen kitakaríthatjuk a szennyeződéseket enyhe szappanos vízzel, vagy a NovaStar vízzel tisztítható bútorszövetekből egyszerűen csak tiszta vízzel.

Cicabarát szöveteink például: D’Oro, Hold Me, Eureka, NovaStar Maya, NovaStar Ross, NovaStar Tierra, NovaStar Vera, NovaStar Vocal, NovaStar Zoya.
A megfelelő árnyalat kiválasztásához jöjjön el áruházunkba!

Cím, nyitvatartás.