Látogató számláló

0
5
4
0
8
7
1
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

Cicabarát bútorszövetek

SzenZa Bútoráruház
2023.08.06 18:20
Cicabarát bútorszövetek

Ha Önnek van cicája, akkor tudja, hogy éles körmével sajnos nagyon könnyen kihúzza a szálakat a bútorszövetből. Szerencsére napjainkban már van erre a problémára is megoldás: rendelje meg álmai kanapéját cicabarát bútorszövetek széles választékából!

A cicabarát bútorszöveteket egy különleges eljárással tesztelik, hogy bebizonyítsák, valóban fokozottan ellenállnak a szálhúzódással szemben.

Kíváncsi rá, hogy működik a laboratóriumi vizsgálat?

A szövetmintát forgó hengerre helyezik. A láncra felfüggesztett, tüskékkel borított súly szabadon nyugszik a szövetmintán. Ezután a hengert forgatni kezdik, ami miatt a súly szabadon visszapattan a minta felületéről, és a tüskés szerszám megüti az anyagot. Ezzel hasonló hatást fejt ki, mint amikor egy cica felugrik a bútorra, és belekapaszkodik körmeivel a szövetbe.

A SzenZa Bútoráruház kínálatában található cicabarát vagy állatbarát bútorszöveteket sikeresen tesztelték a fenti eljárással. A gazdik így biztosak lehetnek benne, hogy ezek a bútorszövetek átlagon felül ellenállnak a házikedvencek karmainak. Akinek volt már cicája, tudja, hogy tökéletesen ellenálló szövet nem létezik, de ezek a speciális technológiával készült bútorszövetek mindenképpen sokkal tartósabbak, mint az átlagos szövött bútorszövetek.

A másik fontos tulajdonsága az állatbarát szöveteknek, hogy ezeket szennytaszító kikészítéssel is ellátták, hiszen gyakran előfordul, hogy kis kedvencünk felugrik mellénk a kanapéra. Az easy clean bútorszövetekből könnyen kitakaríthatjuk a szennyeződéseket enyhe szappanos vízzel, vagy a NovaStar vízzel tisztítható bútorszövetekből egyszerűen csak tiszta vízzel.

Cicabarát szöveteink például: D’Oro, Hold Me, Eureka, NovaStar Maya, NovaStar Ross, NovaStar Tierra, NovaStar Vera, NovaStar Vocal, NovaStar Zoya.
A megfelelő árnyalat kiválasztásához jöjjön el áruházunkba!

Elérhetőségünk