Szűrés

Szállítási határidő

Látogató számláló

0
4
7
1
8
4
5
Nézze meg élőben is bútorainkat!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. az XXXLutz főbejáratával szemben,
ingyenes parkoló az udvarban.

Fotelek

Fotelek teszik kényelmessé nappalinkat, de irodába vagy váróba is érdemes a vendégek részére székek helyett fotelt elhelyezni.

Kisméretű fotelt keres? Diana, Fantasy, Fiona vagy Fjord fotelünk kis mérete ellenére nagyon kényelmes, a Fiona állítható fejtámlával is rendelhető.

Magas támlájú fotelt szeretne? A Diablo fotel az egyik legkedveltebb modell. Fiona foteléhez pedig rendelhet fejtámlát. Classic füles fotelben pedig az sem baj, ha elszunyókál.

A fotelt kényelmesebbé lehet tenni lábtartóval, vagy relax mechanikával. Sőt, kanapéját is el tudjuk készíteni ezekkel az extrákkal.

Tovább
 

A foteleket és a 2 vagy 3 személyes kanapékat szabadon variálva garnitúrákat állíthatunk össze, de ha csak kiegészítésként, pl.  hálószobájába szeretne egy kényelmes fotelt, akkor is érdemes ebben a kategóriában szétnézni.

A nagyinak magastámlás, füles fotelt ajánlunk, amiben az sem gond, ha elbóbiskol olvasgatás közben. A hozzá tartozó zsámolyon pedig pihentetheti fájós lábait. Bőrutánzatú szövettel bevonva jól illeszkedik a meglévő bútorokhoz.

Egyedi mozi élményhez pedig a nagy TV-k mellé ajánljuk az egyedi karfákkal, pohártartóval, fejtámlával és lábtartóval kiegészíthető fotel kombinációkat is.

Az egészen kicsi mérettől a terebélyes, körbeölelő modellekig sok különböző típust talál áruházunkban, és mint mindent, a fotelekbe is érdemes beleülni a vásárlás előtt.

Tovább