Szűrés

Fekhely mérete
Ágyneműtartó

Látogató számláló

0
4
4
3
8
2
9
Nézze meg élőben is bútorainkat!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. az XXXLutz főbejáratával szemben,
ingyenes parkoló az udvarban.

Akciós kanapéágyak raktárról

Kanapéágyak 15-20% kedvezménnyel, raktárról azonnal, több színben és méretben.

Akciós kanapéágyainkat ajánljuk vendégszobába vagy ifjúsági szoba berendezéséhez, ahol a funkció fontosabb, mint a megjelenés. Ezek egyszerűbb vonalvezetésű, de állandó fekhelynek alkalmas ágyazható kanapék, nagy ágyneműtartóval.

A tinik szobájában a heverőnél sokkal praktikusabb, ha szükség esetén kétszemélyes ággyá nyitható kanapét vásárolunk, Gerincvédő zónás matracának köszönhetően állandó fekhelynek alkalmas, nem kell gyermekünk gerincének egészsége miatt aggódnunk.

Tovább

Hogyan válasszunk méretet?

Igényeinek megfelelően 2 méretből választhat akciós kanapéágyat.

A 155x200 cm-s ággyá nyitható modellek azért nagyon praktikusak, mert a párnákat levéve elég szélesek ahhoz, hogy 1 személy aludjon rajta, tehát csak akkor kell kinyitni, ha 2 személynek szeretnénk megágyazni, ilyenek a Dover 155 és Dortmund 155 kanapéágyak.

Ha kisebb a hely, vagy a vendégeknek vásároljuk a kanapéágyat, akkor a 145x200 cm méretű modellek is kényelmesek 2 személy számára, ilyenek a Díva 145 és a Davos 155 kanapéágyak.

Fontos, hogy a Gerincvédő zónás kanapéágyak mindkét matraca bonellrugós, tehát az egész ágy egyformán kényelmes, mint egy franciaágy.  Sajnos sok olyan kanapéággyal találkozhatunk, ahol a ledönthető támla vékony, csak szivacsos. Jó, ha tudjuk, hogy a hullámrugós kanapéágyak valójában szivacs matraccal készülnek, aminek az alátámasztása a hullámrugó. A bonellrugós matrac esetén acél tölcsérrugók adják a rugalmasságot és a formatartást.

Az akciós kanapéágyakra azért tudjuk a kedvezményt adni, mert nagyobb tételben, raktárra gyártjuk, így a szövetválaszték szűkített, de tekintettel arra, hogy semleges, szürke, barna, beige színekből választhat, minden szobába talál megfelelőt.

Ha nappalija berendezéséhez keres kanapéágyat, akkor nézzen körül a Gerincvédő Zónás kanapéágyak teljes választékát tartalmazó kategóriában, melyeket 400-500 féle szövetből rendelhet meg!

Tovább