Látogató számláló

0
5
5
4
7
1
1
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

Tömörfa frontos szekrények

Tömörfa frontos szekrényeinket azoknak ajánljuk, akik értékelik a valódi fa szépségét, és hosszú távra keresnek magas minőségű bútort nappaliba, hálószobába, dolgozóba vagy étkezőbe.

Ebben a kategóriában nagyon széles elemválasztékból tervezheti meg bútorát, több mint 10 pácszínből választhat. A tömörfa frontos szekrények lehetnek klasszikus szekrénysorok, de összeállíthatunk modern, szellős vitrinkombinációkat is.

Olyan sok elemből választhat, hogy elsőre lehet, hogy nagyon bonyolultnak tűnik a tervezés, de ne aggódjon, szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, Önnek csak a helyet kell lemérnie, és átgondolni, milyen funkciójú elemeket szeretne.

Tovább

Elemválaszték

Tömörfa frontos szekrényeinkben közös, hogy rendkívüli elemválasztékból rendelhetők, sőt, ha nem talál megfelelőt, még egyedi méretben is legyártjuk az elemeket.

Minden elem 3 mélységben rendelhető: 30, 40, 59 cm, így a könyvszekrénytől a nappali szekrényeken át a ruhák tárolására alkalmas gardróbszekrény is összeállítható az elemekből.

Minden ajtós elem választható tömörfa ajtóval, vitrines vagy tükrös ajtóval. Áruházunkban minden típusból található kiállított mintasor, minden pácszínt megnézhet minta ajtókon, ezzel szeretnénk segíteni önt a választásban.

Az elemek között a fiókos, nyitott polcos és ajtós megoldások számtalan variációját megtalálhatja, válassza ki az Ön igényeinek megfelelőt! Az elemválasztékot megtalálja a fotók között.

A magasság is szabadon tervezhető

Az Elegant tömörfa frontos szekrények esetén 200 cm magas elemeket magasíthatja 35 cm-s nyitott vagy zárt magasító elemmel.

A Classic tömörfa frontos szekrény és a New York típusok esetében pedig a 30, 52, 68, 100, 148 és 200 cm magas elemeket tetszés szerint egymásra helyezve különböző magasságú szekrénysort tervezhet, akár az alacsony komód sortól a 280 cm magas beépítésig.

Egyedi megoldások

A rendkívüli elemválaszték mellett Ön döntheti el, hogy milyen üveg kerüljön a vitrinajtóba: sima, füstüveg vagy savmart. Még elegánsabbá tehetjük a vitrint fózolt üveggel, ez esetben az üveg szélén kb. 20 mm széles csiszolás fut végig.

A vitrinbe helyezett tárgyak legjobban a sima üvegen keresztül látszanak, de a füstüveg is majdnem ugyanolyan átlátszó. Ha azt szeretnénk, hogy csak a körvonalak látszódjanak, a savmart üveget választjuk.

Kiegészítők

A szekrénnyel még nem teljes a berendezés, válasszon hozzá tömörfa dohányzóasztalt, mely lehet tele tetős vagy üvegbetétes, újságtartó polccal vagy anélkül, több méretben.

Egészítse ki komódokkal nappalija és hálószobája bútorait. Utóbbiba éjjeliszekrények és tömörfa ágyak is rendelhetők 1 vagy 2 személyes méretben is.

A gyártási határidő hosszabb mint egy modern szekrényé, de az egyedi megmunkálás ezt szükségessé teszi, és megéri várni rá. Ha sürgős a szoba berendezése, vagy alacsonyabb árban szeretne vásárolni, tekintse meg a többi szekrényünket is!

A tömörfa frontos szekrények megtervezésében szívesen segítenek Önnek kollégáink, forduljon hozzánk bizalommal!

Tovább