Látogató számláló

0
5
3
7
4
3
8
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

Tömörfa frontos szekrények több száz elemből

SzenZa Bútoráruház
2023.04.07 11:59
Tömörfa frontos szekrények több száz elemből

A fából készült bútorok nemcsak örök klasszikusnak számítanak, de hosszú időre megőrzik értéküket. Berendezhetjük velük a nappalit, a hálószobát, a dolgozószobát és az étkezőt is. Nézze meg tömörfa frontos szekrényeinket, melyek több száz elemből rendelhetők, így a méretét tekintve nem kell kompromisszumot kötnünk, magunk állíthatjuk össze a leginkább megfelelőt. Természetesen a színt is ön választhatja ki: bükk, világos vagy öregcseresznye, mogyoró, dió, konyak, calvados, mahagóni, wenge, paliszander, antik-calvados, antik-mahagóni, antik-dió.

Tömörfa frontos szekrények valóban több száz elemből

Miért mondjuk, hogy több száz elemből? Tekintse meg a szekrények elemrajzát, és minden elemet szorozzon meg 3-mal, hiszen a szekrényelemek 3 mélységben készülnek.Igényeinek megfelelően választhat 30 cm mély elemeket például könyvszekrényhez, 40 cm mély elemeket a nappali szekrénysorhoz, tálalóhoz, gardróbszekrénynek pedig 59 cm mély ruhásszekrény elemeket.

Minden ajtós elemet 3 variációban rendelhet: Ön dönti el, hogy zárt, tömör ajtóra van szüksége, vitrines vagy inkább tükrös ajtót szeretne. Sőt az üvegajtók esetében választhat, hogy sima, füstüveg vagy savmart üveget szeretne. Rendkívül elegáns, ha fózolt üveget választ vitrinjébe.

Ha ebből a több száz elemből sem sikerül pontosan beépíteni a falat, akkor pedig egyedi méretet is legyártunk belőle.

A 13 féle pácszínhez kiválaszthatja az Önnek tetsző fogantyút, és a párkányt is.

Tömörfa frontos szekrényeink 3 típusa a Classic, a New York és az Elegant. Valamennyi nagyon jól variálható, az egyedi igényeknek megfelelő funkcióra tervezhető, fém fióksínnel, megbízható vasalatokkal hosszú ideig fogja Önt szolgálni. Kiegészítőnek dohányzóasztalokat és komódokat is ajánlunk a szekrénysorokhoz.

Elegant tömörfa frontos szekrény

Imponzás bútor, akár nappaliba, akár cégvezetői irodába. A szekrényelemek soroló díszléccel kapcsolódnak egymáshoz, a széleket sarokoszlopok díszítik.

Az Elegant szekrények 2 magasságban készülnek: 200 vagy 235 cm magas elemekből állíthatja össze bútorát. A teljes magasság a kiválasztott párkánytól függ, ezt a típust a dekoratív Elegant párkánnyal ajánljuk, ami 14 cm magas. Ez jól illeszkedik a sorolóoszlopokkal díszített szekrény megjelenéséhez.

Hálószobában praktikus a tükörajtó a gardróbszekrényen, mert tágítja a teret. Franciaágyat is gyártunk tömörfából, méghozzá ágyneműtartós kivitelben. Éjjeliszekrényekkel, komódokkal teheti teljessé hálószobája berendezését.

Classic és New York elemes szekrények

A Classic és a New York szekrénysorok magassága is jól variálható, mert a 30, 52, 68, 100, 148, 200 cm magas elemeket tetszés szerint egymásra építheti, így tervezhet belőle modern, lépcsőzetes magasságú vitrin kombinációt a nappaliba, vagy plafonig beépítheti a teljes falat, ha sok tároló részre van szüksége.

Sarok berendezéséhez is ajánljuk ezeket a modelleket, többféle sarokelemből választhat magasságban és funkcióban is.

A New York modell esetében minden elemen egy tömörfa keret fogja körbe az ajtókat és a polcok 3 cm-s tömörfa léccel vannak megerősítve, így optikailag és teherbírását tekintve is erősebbbek a polcok.

A méreteken kívül fontos megemlíteni néhány más jellemzőt is. Ha szeretnénk megóvni a polcokon tárolt holmikat (könyveket, ruhákat, étkészletet), kérhetünk ajtót is a korpuszra, amit el tudunk készíteni Önnek tömörfa betéttel, tehát nem átlátszó módon, ha azonban pont az ellenkezője a cél, akkor az üvegajtót vagy savmart üvegajtót javasoljuk Önnek. A savmart ajtóknak az az előnye, hogy szellősebbek a tömörfa ajtóknál, viszont mégsem látszik át teljesen, nem kell aggódni, ha nincs minden glédába állítva. Ha a gardróbba tesszük a tömörfa szekrényt, az egyik üvegajtót kicserélhetjük tükrösre is. 

Háromféle párkánnyal készítjük a tömörfa frontos szekrényeinket, választható több mint húszféle fogantyú. A szekrény színpalettája is igen széles, megtalálható benne a bükk, ami a tömörfa alapszíne, kérhető cseresznye, mogyoró, dió, konyak, mahagóni és egyéb más színekben is, valamennyi megtekinthető áruházunkban mintaajtókon. Antikolással tovább hangsúlyozhatjuk a tömörfa ajtók elegáns mart díszítését.

Ha valamelyik típus felkeltette érdeklődését, várjuk a SzenZa Bútoráruházban személyes konzultációra, ahol kollégáink szívesen nyújtanak segítséget az egyedi igények megvalósításában.