Látogató számláló

0
5
4
8
9
2
3
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

Kanapéágyak

A kanapéágy nagyon kedvelt bútordarab, hiszen minden lakásban hasznos egy ággyá nyitható kanapé. Ön milyen célra keres kanapéágyat? Állandó fekhelynek fogja használni, vagy csak vendégágynak? Mindkettőre több megoldást kínálunk.

Széles választékot gyártunk az állandó fekhelynek alkalmas kanapéágyakból, melyek erős, bonellrugós matracának középső része meg van erősítve a Gerincvédő zónával, hogy minden nap kényelmesen feküdjön, és kipihenten ébredjen.
Ha elsősorban kényelmes ülőbútort keres, amit csak vendégágyként használna, akkor a vendégággyá nyitható kanapék között nézzen körül!

Nézzen körül weboldalunkon, és jöjjön el az áruházunkba, mert fontos élőben is megnézni és kipróbálni a kanapéágyat vásárlás előtt!

Tovább

A nappali kényelmét leginkább a kanapé határozza meg. Kanapé választékunkban megtalálhatóak a nagyon kényelmes, akár mindennapos alvásra is használható, Gerincvédő Zónás ágyazható kanapéágyak, ugyanúgy mint a kisebb helyet igénylő, előre nyíló kanapéágyak, és a vendégágy funkcióval is rendelhető kisebb-nagyobb sarokkanapék is.

A kanapéágy nappal kényelmes ülőbútor, éjszakára pedig ággyá lehet alakítani. Több változata létezik, szakértő kollégáink segítségével biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást.

Hogyan válasszunk kanapéágyat?

Vásárlóink szerint rendkívüli a kanapéágy választékunk.  Az alábbi kérdések megválaszolásával segítünk Önnek a választásban.

  • Vendégágy legyen vagy állandófekhelynek fogják használni a kanapéágyat?
  • Mekkora hely van, milyen méretű kanapéágy fér el a szobában?
  • Mennyire fontos az egyedi kinézet? Fontos a design is, mert a nappaliban lesz elhelyezve, vagy csak az ágyfunkció a fontos, mert vendégszobába vagy ifjúsági szobába keres kedvező árban kanapéágyat.
  • Mekkora legyen a kanapéágy kinyitott mérete? A 140x200 cm a 2 személyes ággyá nyitható kanapék átlagos mérete, de van 155x200 vagy 165x200 cm extra széles fekhellyé nyitható kanapénk is.
  • Milyen stílust kedvel? Klasszikus vagy modern?
  • Bőr vagy inkább szövet kárpitozású kanapé legyen? Bőrkanapék nagyon elegánsak, de inkább vendégágy funkcióval készülnek. A különböző bútorszövet típusokból viszont lehet állandó fekhelyként használható kanapéágyat is vásárolni. A szövetek alapanyaga nagyon változatos, mindenki talál számára megfelelőt.
  • Valamennyi bútorszövetünk kopásállósága megfelel akár szállodai felhasználásra is. A szennytaszító bútorszövettel bevont kanapéját egyszerű tisztán tartani, a vízlepergető szövetekről felitatható a folyadék, a szappanos vízzel vagy egyszerűen tiszta vízzel tisztítható bútorszövetek esetén pedig nem kell a foltok miatt aggódni. Petfriendly szöveteinkből pedig a cicák sem húzzák ki a szálakat.

Bármi is az elképzelésük, rendkívül jól variálható kanapéágy választékunkból biztosan talál megfelelőt, szakértő kollégáink segítenek ebben Önnek.

Milyen szállítási határidővel vásárolhat kanapéágyat?

Rendkívüli raktárkészletből azonnal ki tudjuk szolgálni, ha Önnek sürgős a vásárlás.

Ha valami egyedit szeretne, akkor 4-6 hét alatt le tudjuk gyártani az igényeinek legmegfelelőbb kanapéágyat. Jöjjön el az áruházunkba, és személyesen válassza ki a modellt, a méretet, a szövetet – hiszen élőben tud meggyőződni a minőségről, kipróbálhatja, melyik kanapét érzi legkényelmesebbnek, és választhat igazán SzenZációs szövetválasztékunkból.

Áruházunkban fizethet készpénzben, bankkártyával vagy átutalással, ahogy Önnek kedvezőbb.

Rendeljen házhozszállítást garanciával!

Bútorszállítással foglalkozó szakemberek garantáltan sérülésmentesen szállítják lakásába a kiválasztott kanapéágyat, kicsomagolják és elhelyezik az Ön által megadott helyre.

Tovább