Szűrés

Fekhely mérete
Méret
Szállítási határidő
Mérete

Látogató számláló

0
5
4
8
4
3
5
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

Ágyazható kanapék vendégággyal

Ágyazható kanapék vendégággyal

Nappalink kanapéjának kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy kényelmesen megpihenhessünk benne egy fárasztó nap végén, de praktikus, ha vendégünk elhelyezésére is alkalmas, ágyazható modellt választunk.

A vendégágyakra többféle megoldást láthat áruházunkban, lehet alacsony vagy magas fekhelyes,  1 vagy 2 személyes ágyazható kanapé. Kínálatunkban biztosan megtalálja az  igényeinek megfelelőt.

Mint minden kanapénkat, ezeket is rövid, 4-6 hetes szállítási határidővel, és rendkívüli szövetválasztékból rendelheti meg.

Tovább

A vendégágy szerkezete

Az előre nyíló kanapéágyak esetén az ágy keresztben van elvágva 3 részre, hogy össze lehessen csukni. Vendége néhány éjszakát elalszik rajta, esetleg egy fedőmatraccal kiegyenlíthetjük a részek közt jelentkező szintkülönbséget. Néhány kanapéágy ágyneműtartót is tartalmaz, igaz, ezeknél a fekhely magassága csak kb. 30 cm.

A vendégágy szerkezete készülhet fém vázra vagy fa vázra.

Ha igazán kényelmes ágyazható kanapét szeretne, akkor válasszon a Gerincvédő Zónás kanapéágyakból, melyeken a matrac nincs elvágva keresztben, nagy ágyneműtartót tartalmaznak, a fekhely az ülés magasságában marad, mindössze azzal kell megbarátkoznunk, hogy keresztebn fekszünk rajta.

 

A vendégágy mérete

Gondolja végig, mekkora hely áll rendelkezésre kanapéja elhelyezésére:

  • 200-210 cm rendelkezésre álló hely esetén a legtöbb ágyazható kanapé elfér a szobájában, válassza ki áruházunkban, hogy melyik a legkényelmesebb Önnek!
  • 166-180 cm mérettől már 2 személyes ágyazható kanapét tudunk Önnek ajánlani, ilyen például a Fiona M140 kanapéágy, ami 140x195 cm-s, az ülés magasságában lévő ággyá nyitható
  • ha ennél is kisebb a hely, akkor 2 üléses kanapé fog elférni, ami 1 személynek alkalmas vendégággyá nyitható.

Ágyazható sarokkanapék

A sarokkanapék között is sok ágyazható modellt talál, igaz ezek általában csak vendégággyá nyithatóak, de így is praktikusak vendégei elhelyezésére. Nézzen körül L-kanapék és elemes sarokkanapék kategóriájában is!

Kanapéágyak Gerincvédő zónával

Kisebb lakásokban az ágyazható kanapét állandó fekhelynek használják. Ha Önnek is erre van szüksége, tekintse meg Gerincvédő zónás kanapéágyaink választékát. Több mint 20 különböző formatervezésű modellből bizonyára megtalálja az Önnek tetszőt. Ezeken a kanapékon keresztben fekszünk, melynek az az előnye, hogy egyben van a matrac alattunk, így a legkényelmesebb fekhelyet biztosítja. A matrac bonellrugós (tölcsérekből álló rugó), mely középső része Gerincvédő zónával van megerősítve, hogy ne süppedjen be alattunk.

Áruházunkban mindegyik típusú ágyazható kanapéra talál kiállított mintadarabot, amit ki is próbálhat vásárlás előtt. És természetesen több száz bútorszövetből választhat, egyes modelleket pedig valódi bőr kárpitozással is megrendelhet.

Tovább