Szűrés

Szállítási határidő
Matrac mérete

Látogató számláló

0
5
3
2
3
7
7
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

Ágykeretek

Ha Ön szeretné kiválasztani a matracot, amin a legkényelmesebben alszik, vagy esetleg már meg is van a matraca, akkor szüksége van egy jó minőségű ágykeretre. 

Az ágykeretek készülhetnek fából, bútorlapból, de nagyon mutatósak a kárpitozott ágykeretek. Ezekből van a legnagyobb választék kínálatunkban, a lehetőséget tovább bővíti a 400-500 féle bútorszövet, amiből kiválaszthatja a leginkább szobájába illő.

Méretét tekintve az ágykeret lehet egyszemélyes, 90x200 cm matrachoz, vagy kétszemélyes: 140, 160 vagy 180x200 cm matrachoz való. Fontos, hogy az ágykeret ennél nagyobb, hiszen körbefogja a matracot, hogy az ne mozduljon el.

Tovább

Válassza ki az elképzelésének legmegfelelőbbet az ágykeretek közül!

Kárpitozott ágykeretek

Sokan nem is gondolják, hogy matracukhoz kárpitozott ágykeretet is vásárolhatnak. A kárpitozott ágyak mindig melegebb hangulatot teremtenek, mint a  fából készültek. Puha, meleg tapintás mellett széles modellválasztékot kínálunk kárpitozott ágykeretekből. Ezek az ágykeretek egy fémkeretes, farugós ágyráccsal készülnek, felnyitását gázrugós vasalat segíti. A matracot körbefogja az ágykeret, így nem tud elmozdulni. Az ülésmagasságot befolyásolja a matrac vastagsága, és a láb mérete. Attól függően, hogy melyiket érzi kényelmesebbnek, választhat 5, 10, vagy akár 15 cm magas lábat is.

Ágykeretek fából

A tömörfa ágykeret megjelenése minőséget és eleganciát sugároz. Elegant tömörfa heverő és franciaágy rendelhető 90x200, 160x200 és 180x200 cm méretben. Könnyen megágyazhat a felnyitható ágyneműtartóból. Tömör bükkfából készül, a kiválasztott színre pácolva gyártjuk le: cseresznye, öreg cseresznye, konyak, calvados, dió, mogyoró, wenge, mahagóni, yorki tölgy és antikolt változatokban. A tömör bükkből készült ágykeretekhez gyártunk éjjeliszekrényt és ruhásszekrényt is.

Az alacsonyabb árfekvésű ágykeretek bútorlapból készülnek. Az FA sorozat 140x200, 160x200 és 180x200 cm méretben felnyitható ágyneműtartóval készül, több színben rendelhető, megbízható magyar termék 25 mm vastag bútorlapból készül. A SA sorozat pedig egyszemélyes és kétszemélyes méretben is készül, ezeknél az ágyneműtartót az ágy alatti fiókkal lehet megoldani.

A fa ágykereteket lapraszerelten szállítjuk, de vállalunk összeszerelést is a kiszállítás mellett.

Matracok

Ágykereteinkhez bonellrugós, Gerincvédő Zónás matracot ajánlunk. Egy átlagos matrac 2,2 mm vastaghuzalból készül, mi 2,4 mm huzalból gyártjuk a matracainkat. Nagyon fontos, hogy a középső részen meg van erősítve a Gerincvédő zónával. Ez biztosítja, hogy ne süppedjen be alattunk a derék tájékon, és kipihenten ébredjünk. Készül egy ennél is erősebb változat, melyet magasabb testsúlyú vásárlóinknak ajánlunk: ezeket Gerincvédő zóna plusz néven találják meg.

Ha most áll döntés előtt, hogy milyen ágyat vásároljon, tekintse meg a teljes Ágyak kategóriában található választékot. 

Tovább