Szűrés

Ágyneműtartó
Szállítási határidő
Mérete

Látogató számláló

0
5
6
4
9
5
5
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

Elemes sarokkanapék

Nappalink nagyságától függően nagyon különböző méretű sarokkanapéra lehet szükségünk, de ez nem probléma, elemes sarokkanapékkal minden nappaliba találhat megoldást!

Gondolja végig, milyen funkciókra van szüksége! Szeretné, hogy sarokkanapéján 5-6 vendég kényelmesen helyet foglaljon? Szeretne relax funkciós vagy lábtartós fotel elemet?

Rendezze egymás mellé az elemeket, úgy, hogy megfeleljen igényeinek!

Az elemes sarokkanapékban megtalálhatók az ágyazható elemek, hogy vendégének fekhelyet is tudjon biztosítani. Ne feledkezzen meg az ágyneműtartóról sem! Több elemben készül ágyneműtartó fiókkkal. A pamlagos vagy ottomános elemeket felnyitva hatalmas tárolót tartalmaznak.

Egyedivé teheti sarokkanapéját a különleges karfa elemekkel. Válasszon polcos, vagy laptoptartós, pohártartós karfát! Hasznosak az ülőkék is, melyeket használhat lábtartóként, vagy tartalék ülőhelynek is.

Alakítson ki "mozizós" sarokkanapét relax fotelekkel, pohártartós karfákkal!

Ha kisebb összeállítást szeretne, térjen vissza a sarokkanapé kategóriába, és válassza a kisméretű sarokkanapé, vagy az L kanapé kategóriát, melyben kisebb helyet igénylő összeállításokat talál!

Az elemválasztékot és az elemek méreteit megtalálja a termékfotókhoz feltöltve. Mérje le a rendelkezésre álló helyet, és tervezzen bátran! Ha segítségre van szüksége, akkor hívjon, vagy írjon emailt! Kérdéseire szakértő kollégáink válaszolnak!

Tovább