Látogató számláló

0
5
3
8
3
1
6
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

Tükrös gardrób nem csupán ruháknak jó tároló

SzenZa Bútoráruház
2023.02.09 12:18
Tükrös gardrób nem csupán ruháknak jó tároló

Napjainkban a gardrób fogalma összemosódott a gardróbszekrénnyel, ami ruhák és egyéb más dolgok befogadására alkalmas, és a gardróbszobával, ami külön szeparált helyiség kifejezetten ruhák és más tárgyak tárolására. És még nem is említettük a személyes ruhatárat, amit szintén ezzel a szóval szoktunk kifejezni, ha a szövegkörnyezet úgy kívánja. A következő sorokban a tükrös gardróbot vesszük górcső alá.

Ha helyhiány miatt vagy egyéb más okokból nem szeretnénk gardróbszobát kialakítani, ruháink tárolására megfelelő választás a gardróbszekrény, amit általában a hálószobában állítanak fel. Természetesen ezt a típusú szekrényt választhatjuk ifjúsági szobába vagy TV-s gardrób változatát a nappaliba is. 

Gardróbszekrények

Ezek a tárolásra kialakított bútorok ajtóval zártak, ami által védik a külső szennyeződéstől a belül tárolt holmit. Az ajtó lehet tolóajtó vagy nyílóajtó. Belsejében ruhák felakasztásához használható akasztórúd, ezt kiegészítik különböző nagyságú polcok, fiókok. 

A szekrény készülhet kötött méretben, ez esetben nem illeszkedik pontosan a szoba oldalfalaihoz, ezt hívjuk szabadon állónak. Ha a szoba falait pontosan követő bútort szeretnénk, akkor beépített bútort kell készíttetnünk, de ez, mint minden egyedi gyártás, magasabb költséggel jár.

Lássunk néhány példát a készen kapható, széles méretválasztékban készülő és mind kinézetben mind belső elrendezésben egyéni igényekre szabható gardróbszekrényekre. 

Alfa tolóajtós, tükrös gardróbszekrény

Nagy segítség lehet a számunkra, ha a szekrényajtón van tükör, még vethetünk egy utolsó pillantást magunkra, mielőtt dolgozni vagy iskolába indulunk. Kínálatunkban négyféle tükrös gardróbot találhat: Alfa, Arcadia, Arnó és Línea. 

Legkedveltebb és legjobban egyénre szabható a gardróbunk az Alfa gardrób, mely 100, 120, 140, 160, 180, 239, és 318 cm méretekben is kérhető tükörajtóval. Mérettől függően 2, 3 vagy 4 tolóajtaja van, és Ön dönti el, hogy ezekből hányat kér tükörrel. Tekintse meg az Alfa 160 cm tükrös gardróbszekrénynél a fotók között a variációs lehetőségeket a színekre és a belső elrendezésre!

Ha 320 cm-nél is nagyobb szekrényt szeretnénk, egymás mellé is rakhatjuk az elemeket, pl. 2 db 180 cm-s gardróbot tehetünk 360 cm méretű helyre.

Magassága 203 cm, de ez magasítható 60 cm tolóajtós felső magasítóelemmel vagy 30 cm magas fiókos alsó rekesszel is, így 200, 230, 260, 290 cm méret alakítható ki.

Igény szerinti belső elrendezéssel nagyon praktikus tárolóvá lehet alakítani. Az egyik ajtó mögött  minden méretben polcos fiókos kialakítású. Kétajtós, tükrös verzióban az egyik oldala csak akasztós, míg a másik oldalán helyet kaptak polcok és fiókok is. Ez az elrendezés három, illetve négy ajtó esetén változik. Három ajtó esetén két akasztós részt kapunk és egy polcos-fiókosat, négy ajtónál pedig három akasztós és egy polcos-fiókos elemmel készül a szekrény, de igény szerint rendelhetünk plusz polcokat és fiókokat is.

A szekrényt 18 mm-es laminált bútorlapból készítettük, ami lehetővé teszi, hogy a bútor hosszú ideig kiszolgálja Önt és családját. Összeszerelése is egyszerű, mert részben összeszerelten szállítjuk.

A gardróbszekrények olyan bútordarabok, amelyek hosszú ideig meghatározzák egy szoba arculatát, ezért rendelés előtt érdemes ellátogatni bútoráruházunkba, hogy segíteni tudjunk Önnek a megfelelő gardrób kiválasztásában. Szívesen állunk rendelkezésre elérhetőségeink bármelyikén.