Látogató számláló

0
5
3
8
5
8
0
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

A tolóajtós gardrób előnyei

SzenZa Bútoráruház
2023.02.27 18:06
A tolóajtós gardrób előnyei

A ruhák függőleges tárolásának szokása Spanyolországból indult el a 17. században. Itt jelentek meg a nagyobb méretű, akár tolóajtós gardróbok, amelyek idővel egyre kedveltebbek lettek, két-három darabot is beállítottak a hálószobába. A SzenZa bútoráruházban a tolóajtós gardróbszekrények széles választéka kapható, 120-318 cm között választható méretben.

Hol érdemes elhelyezni a ruhatároló szekrényt?

A gardrób ideális helye a hálószoba vagy a fürdőszoba közelében van, de elhelyezhető egy az előszobában is a kabátoknak, cipőknek, kerti ruháknak. A rendelkezésünkre álló helyet a legjobban kihasználhatjuk magasító elemekkel, vagy akár sarokszekrény kialakításával. A gardróbokban nemcsak ruhákat, hanem lakástextíliákat és egyéb használati tárgyakat is tárolhatunk. 

Válasszon igényeinek megfelelő gardróbszekrényt méretben, színben és elrendezésben is, hiszen a legtöbbhöz sarokelem is rendelhető. Mindegyik magyar termék, a vásárlói igényekhez igazítjuk az elrendezést, a színt és a kiegészítőket. Kínálatunkban Alfa, Arcadia, Arnó és Línea típusú gardróbszerkények érhetőek el tolóajtóval.

A tolóajtós gardrób előnyei

Köszönhetően a tolóajtós gardrób speciális kivitelezésének, kis helyen is elfér, magasítóelemek segítségével akár a plafonig is beépíthető. Ezzel a típussal kényelmesen berendezheti a gardróbhelyiségét vagy hálószobáját, nem kell attól tartani, hogy az ajtók egymást akadályoznák. 

A tolóajtós gardróbok belső elrendezése is praktikus: a sztenderd változatot három polccal, két belső fiókkal, valamint akasztórudakkal készítjük, de további polcokkal és fiókokkal is kiegészíthetőek. 14-féle szín közül választhat, kérheti szekrényét tükörrel is vagy magasfényű dekorral. 

Kis helyen sok tároló: Arcadia 160 cm tolóajtós, fiókos gardróbszekrény

A hagyományos, nyíló ajtós ruhásszekrények általában 80-90 cm szélességű, kétajtós elemekből állnak össze. 

Az Arcadia 160 tolóajtós gardróbunk nagy előnye, hogy minden elemben 2-2 fiók található, a felette lévő részben pedig akasztórúd, vagy polcok. A 160 cm méretű szekrény 2 ajtós, melyen igényeinek megfelelően 1 vagy 2 tükörajtó praktikus választás lehet. A szekrény 203 cm magas, de magasító elemekkel még több ruha tárolására tehetjük alkalmassá.

18 mm vastag laminált bútorlapból készítettük el, így erősebb a szekrény mint sok lapraszerelt társa. A polcokat a különféle helyeken található furatoknak köszönhetően Ön dönti el, hogy hova teszi. Rendelhető hozzá fiókkonténer, felső és alsó magasítóelem is. 

Otthonába nem lapra szerelve szállítjuk, hanem elemekre bontva, ezáltal könnyebbé válik az összeszerelés. 

Rendelés előtt érdemes ellátogatni bútoráruházunkba, hogy segíteni tudjunk a megfelelő tolóajtós gardrób kiválasztásában. Szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén.