Látogató számláló

0
5
4
0
9
4
2
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

Kényelmes ággyá nyitható kanapék

SzenZa Bútoráruház
2023.08.05 09:58
Kényelmes ággyá nyitható kanapék

Ha igazán kényelmes ággyá nyitható kanapét keres, egy Gerincvédő zónás kanapéágyra van szüksége! Ezeket kifejezetten állandó fekhelynek terveztük, ezért nagyon kényelmes fekhellyé alakíthatók. Az erős, bonellrugós matrac középső harmada Gerincvédő Zónával van megerősítve, hogy ne gödrösödjön ki a mindennapi használat során .

Mindkét matrac bonell rugós, Gerincvédő zónával

Igaz, hogy ezeken keresztben kell feküdni, de cserében a matrac nincs elvágva a derekunk alatt. Fontos, hogy az ágy mindkét fele egyforma, Gerincvédő Zónás, bonellrugós matraccal készül, ezért igazán kényelmes ággyá nyitható kanapék. Sajnos sok hasonló nyitású kanapé ledönthető támlája csak szivacsos, ami kényelmetlenebb és nem is olyan tartós megoldás. 

Egyszerű működés, nagy ágyneműtartó

A párnákat levéve leheveredhetünk kanapénkra egy délutáni szunyókálásra. a pedig 2 személyre szeretnénk megágyazni, akkor húzzuk előre az ülést, és döntsük le a támlát. Az így kialakított fekhely franciaágy méretű, Az ülés alatt nagy ágyneműtartó található.

Kanapéágyak 3 szélességi méretben

Gerincvédő zónás kanapéágyaink 3 méretben készülnek, modelltől függően 145, 155 vagy 165 cm széles és 200 cm hosszúságú franciaággyá nyithatóak. Ha kicsi a hely, a 145 cm széles ágyon is kényelmesen elfér két ember. Ha jellemzően 1 személy fog aludni rajta, akkor a 155 vagy 165 cm széles modelleket érdemes választani, mert ezen kinyitás nélkül is elfér egy ember, és csak akkor kell kinyitni, ha vendég érkezik.

Méretek

A kanapéágyak méretét is a matrac méret határozza meg. Minden kanapé 203 cm helyet igényel, a karos kanapék pedig a karfával szélesebbek: 230-245 cm a karfa vastagságától függően.Rendkívül széles modellválasztékunkban talál egyedi formatervezésű kanapékat, melyek a nappali díszei lehetnek, és egyszerűbbeket kedvező áron, ha vendégszobát vagy ifjúsági szobát szeretne vele berendezni.

Próbálja ki leendő kanapéját áruházunkban!

A döntéshez fontos, hogy ki is próbálja a kanapékat, ezért jöjjön el áruházunkba, ahol minden modellt megtalál, és válassza ki több száz szövetből a legjobban otthonába illőt. Nyitvatartásunk és elérhetőségeinket itt találja.