Látogató számláló

0
5
4
0
8
5
3
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

Matt fekete fogó a tolóajtós gardróbszekrényeken

SzenZa Bútoráruház
2023.11.11 19:25
Matt fekete fogó a tolóajtós gardróbszekrényeken

A fekete fogók és lábak egyre divatosabbak a lakberendezésben, most már a hálószobában is alkalmazhatjuk a matt fekete kiegészítőket. Az Alfa, Arcadia és az Arno tolóajtós gardróbszekrényeink már rendelhetők matt fekete sínnel, fogóval és lábbal is.

A tolóajtós gardróbszekrények rendelhetők két szín kombinációjában, ilyenkor választhatunk egy sötét és egy világos színt, melyet a matt fekete vasalat jól kiegészít, ilyen például az Arno 160 cm gardróbszekrényünk, amit természetesen megrendelhet 120, 140, 160, 180, 200, 239, 319 cm méretben is.

Kontraszt hatást is elérhetünk a matt fekete kerettel, például az örök klasszikus fekete-fehér kombinációval, ha a szekrény fehér tölgy vagy rusztik fehér színét kombináljuk a matt fekete vasalattal és lábbal. 

Az ajtókat kombinálhatjuk 2 különböző bútorlapból, de választhatunk magasfényű dekort vagy tükörajtót is.

A belső elrendezés is nagyon praktikus, hiszen 120-cm mérettől minden gardróbszekrény tartalmaz belső fiókot és polcokat is, amiért import szekrények esetén borsos felárat kell fizetnünk.

Gardróbszekrényeink megbízható magyar termékek, részben összeszerelten érkeznek, így az összeállítás nem olyan bonyolult, mint egy teljesen lapraszerelt import bútor esetén.

Fontos, hogy ezek a szekrények 18 mm-s bútorlapból készülnek. Ne dőljön be az alacsonyabb áron kínált, de csak 14 mm-s bútorlapból készült termékeknek, ezek alkalmatlanok a 200 cm magas szekrényekhez.

És az is előfordulhat, hogy magasabb szekrényre van szükségünk, ilyenkor 30 cm-s fiókos, vagy 60 cm-s tolóajtós magasítóval egészíthetjük ki a szekrényt, természetesen a magasító elemet is rendelhetjük matt fekete sínnel.

Szakértő kollégáink szívesen segítenek Önnek a megfelelő méret és összeállítás megtervezésében elérhetőségeinken.