Látogató számláló

0
5
3
8
5
0
7
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

L-kanapé a sarkok barátja

SzenZa Bútoráruház
2023.02.20 12:02
L-kanapé a sarkok barátja

Az L kanapé a kialakításáról kapta a nevét. Általában három egységből áll: két darab egyszemélyes ülőrészből és egy hosszabb elemből, ahová kinyújthatjuk lábunkat az esti filmnézés során.  

A bútoráruházunk kínálatában található sarokkanapék remek választást nyújthatnak nappalijának berendezéséhez. Termékpalettánkban megtalálhatóak az L kanapék mellett az elemes sarokkanapék, és vannak olyan kisméretű sarokkanapéink is, amelyek állandó fekhelyként sem fognak Önnek csalódást okozni.

Hangulattáblák alkalmazása 

A tökéletes nappali bútor megtalálása nem egyszerű feladat, mivel rengetegféle van a piacon, különböző méretekben, színekben, mintában és kialakításban. Mi segíthet abban, hogy mégis el tudjuk képzelni az új bútort a nappalinkba?  

Legegyszerűbb módja a berendezés elképzelésének a moodboard készítése. Nehéz visszaadni ennek a szónak a jelentését, talán a hangulattábla áll hozzá a legközelebb. Ez egy olyan szemléltető eszköz, amire feltehetünk mindent, ami az adott szobára vonatkozik, pl. egy ecsetvonásnyit a fal színéből, a kiszemelt kisbútorok, szőnyegek és a kanapék képét is. Egy jól összeállított kollázs segítségünkre lehet abban, hogy minél harmonikusabb stílusú nappali szülessen meg.  

Készítése egyáltalán nem bonyolult. Csinálhatjuk hagyományos módon, elővéve egy fehér papírlapot, amire felragasztjuk a kiszemelt dolgokat, de lehet számítógépes programot is segítségül hívni, ahová csak bedobjuk a termékeket, és a program összerendezi egy egységes táblává.  

Fiona L alakú sarokkanapék 

Az L alakú sarokkanapé kiváló választás lehet egy üres sarok betöltésére vagy térelválasztásra, például amerikai konyhás nappaliban.  

Az egyik legkisebb méretű, L alakú kanapé a Fiona L kanapé. Mérete: 170 cm x 257 cm, ami kis mérete ellenére 130x200 cm vendégággyá nyitható, és ágyneműtartót is tartalmaz, a vendégágynemű elhelyezésére.  

Lehet, hogy a kanapé kisebb méretű, de az extra kiegészítőkről nem kell lemondania. Válasszon tetszés szerint állítható fejtámlákat, vagy a karokba polcot is kiegészítőként. 

Ami a bútorszöveteket illeti, a választék igen széles, több mint 400 fajtából kérhető, érdemes külön megemlíteni a NovaStar vízzel tisztítható bútorszöveteket, ami azokban a háztartásokban lehet jó választás, ahol fokozott szennyeződésnek lehet kitéve a kanapé. 

Termékválasztékunk folyamatosan megújul, ezért érdemes nemcsak itt a weboldalunkon nézelődnie, hanem személyesen is felkeresni Budapesten lévő áruházunkat.