Látogató számláló

0
5
3
7
5
8
8
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

Dekoratív franciaágy paneles fejvéggel

SzenZa Bútoráruház
2023.05.01 09:00
Dekoratív franciaágy paneles fejvéggel

Divatos dekorációs megoldás a falipanelek használata. Ezek kisebb, bekárpitozott egységek, a panelek formája mellett a plasztikusság, a 3D hatás miatt is mutatósak. De miért bajlódnánk a panelek falra rögzítésével, ha vásárolhatunk kész franciaágyat paneles fejvéggel? A franciaágy paneles fejvéggel ugyanazt a dekorációs hatást kelti, de könnyen áthelyezhető a szoba másik részére, ha meggondoljuk magunkat, szemben a falra rögzített panelekkel. Nézze meg választékunkat a franciaágyak és az ágykeretek kategóriában!

Franciaágy vagy ágykeret?

A franciaágyak színszövettel kárpitozott, matraccal egybeépített ágyak, míg az ágykeretekhez Ön választja ki, milyen matracot tart kényelmesnek. Mindkettő nagy ágyneműtartóval készül, és széles szövetválasztékból rendelhető. Vannak vízszintes és függőleges tagolású panelek, négyzet, téglalap, rombusz, a választék folyamatosan bővül. A szövetválaszték több száz bútorszövetéből biztosan talál szobája színvilágához illőt. Kedveltek a puha, bársonyos tapintású anyagok. 

A Liverpool paneles franciaágy fejvégének a felső sorában visszaköszön a matrac színe, ezzel a színkombinációval tehetjük még érdekessebbé. Az ágyba épített matrac Gerincvédő zónával megerősített bonellrugós felépítésű, így biztosak lehetünk benne, hogy derekunk megfelelő alátámasztást kap. Rendelhető 140, 160, 180 cm szélességben, a matrac hossza 200 cm + a fejvég kb. 10 cm. 

De válasszon Ön matracot a franciaágyba, nézze meg ágykereteinket! A kárpitozott ágykeretek ágyneműtartója szintén lábtól nyílik, gázrugós vasalat biztosítja a könnyebb felynyitást. A matrac alátámasztása farugós ágyrács, az ágykeret körbelöleli a matracot, biztosítva, hogy ne csússzon el. 

Ágykereteinkhez ajánljuk a Sofart matracokat Gerincvédő zónával, vagy Gerincvédő zóna PLUSZ változatban. Franciaágy vásárlás nem képzelhető el anélkül, hogy kipróbálnánk az ágyat. Várjuk szerettettel áruházunkban!