Látogató számláló

0
5
4
0
9
2
5
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

Robotporszívóhoz magas lábú kanapéágy

SzenZa Bútoráruház
2023.10.08 13:51
Robotporszívóhoz magas lábú kanapéágy

Egyre több vásárlónk kérdezi, melyik kanapé alatt fér el a robotporszívó?

Jó hírünk van: a Firenze kanapéágyat ennek az igénynek megfelelően fejlesztettük, 13 cm magas lába alatt elfér a robotporszívó.

 

Az ággyá nyitható kanapék szerkezete általában nem teszi lehetővé az olyan magas láb alkalmazását, ami alatt robotporszívóval is takaríthatunk. A porszívók magassága 8-10 cm, így legalább 10-12 cm magas lábbal készülő bútor alatt férnek el. Arra is figyelni kell, hogy az ágyneműtartók általában 5 cm magas lábon állnak, tehát az alá nem fér be a porszívó.

Új kanapéágyunk a Firenze 155 kanapéágy rendelhető 10 vagy 13 cm magas lábbal, így elfér alatta akár a 10 cm magas porszívó is. Fontos, hogy az ágyneműtartó is ugyanilyen magas lábakon áll.

Egyébként, ha nincs robotporszívónk, akkor is könnyebb alatta takarítani.

A magasabb láb nemcsak a robot porszívót használóknak kedvező, mert a Firenze kanapéágy 13 cm magas lábakkal 48-49 cm ülésmagasságú, tehát magasabb vagy idősebb vásárlóink könnyebben fel tudnak állni róla.

A Firenze 155 kanapéágy Gerincvédő zónás matraccal készül, állandó fekhelynek is alkalmas ággyá nyitható. Ha levesszük a háttámla párnákat egyszemélyes, kinyitva 2 személy részére is kényelmes 155x200 cm-s ággyá alakítható.

A kanapéágy előnye az is, hogy az ülés alatt nagy ágyneműtartóval rendelkezik.

A SzenZa Bútoráruházban 400-500 féle bútorszövetből rendelheti meg. A bútorszövet választásához feltétlenül jöjjön el áruházunkba, mert a fotók sajnos soha nem színhelyesek.

Áruházunkban élőben megtekintheti és kipróbálhatja a kanapékat, így könnyebben el tudja dönteni, melyik magasság és szövet a legmegfelelőbb az Ön igényeinek!
Elérhetőségek