Látogató számláló

0
5
3
8
4
7
7
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

BLOG - ötletek érdekességek a lakberendezés világában

Tervezhető, elemes sarokkanapék

SzenZa Bútoráruház
2023.05.13 18:28
Tervezhető, elemes sarokkanapék

A SzenZa Bútoráruház jelmondata 30 éve a „Kényelem és variálhatóság mesterfokon”. Ez azt jelenti, hogy elemes, egyedi igények szerint variálható bútorok széles választékát kínáljuk, elemes szekrények, elemes étkezők, és elemes sarokkanapék tekintetében is.

Az elemes sarokkanapé tervezésénél figyelembe vesszük a funkció, a méret és a kényelmi igényeket is. Nézzük meg, mit érdemes átgondolni a vásárlás előtt.

Tervezze meg kanapéját!

Sarokkanapé minimum 230 x160 cm sarokban helyezhető el. Minél nagyobb a hely, annál izgalmasabb sarokkanapékat állíthatunk össze elemes garnitúráinkból. Elképzeléseinek megfelelően választhat fix vagy ágyazható elemeket, kisebb nagyobb sarokelemet, 1 vagy 2 üléses elemeket, sőt relax fotel funkciót vagy lábtartós fotelt is. Egyedi, tároló rekeszes karfával teheti érdekessé sarokkanapéját, amibe rendelhet pohártartót, LED lámpát, USB töltőt is.Weboldalunkon több összeállítást megtekinthet, és mindegyiknél megtalálja az elemeket, amiből megtervezheti az igényeinek megfelelő összeállítást.

Magas támlájú sarokkanapék

Legkedveltebb modelljeink a magas háttámlával és süppedős üléssel készülő Barcelona elemes kanapé és Madrid elemes sarokkanapé
Az elemválasztékuk megegyezik, csak a karfájuk különböző, a Madridé egy kicsit szélesebb, a karfát egy rátét párna teszi még kényelmesebbé, a Barcelona pedig néhány centiméterrel keskenyebb, egyszerűbb karfával készül. Relax funkciót is rendelhet sarokkanapéjába.

Kanapék fejtámlával

Alacsonyabb helyiségbe inkább alacsonyabb támlájú modelleket ajánlunk: Haga comfort, és Frankfurt comfort modelljeinket, melyeket kiegészíthet fejtámlával a maximális kényelemért. Vagy a  Fiona L kanapé polcos karfával,  amin elhelyezve a távirányító mindig kéznél van. Kifejezetten szögletes modelljeink pedig a Manhattan és a Montana, melyek több szögben állítható fejtámlával tehetők kényelmesebbé.

Ha inkább olyan kanapét keres, amelynek ülése keményebb, jobban tart, akkor a bonellrugó + nagyrugalmasságú hab felépítésű elemes sarokkanapékat ajánljuk: a Fiona, Manhattan, Torino sarokkanapékat.

Az elemes sarokkanapék széles választékát találja áruházunkban, a választáshoz érdemes eljönni áruházunkba, és kipróbálni, melyik a legkényelmesebb Önnek! Valamennyi kanapé többszáz szövetből rendelhető, hiszen ezzel lesz végtelen a variációs lehetőségek száma.