Szűrés

Fekhely mérete
Méret
Ágyneműtartó
Szállítási határidő

Látogató számláló

0
5
2
5
2
7
3
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
Január 2-től a DOMUS 1. emeletén várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

Kanapéágyak Gerincvédő Zónával állandó fekhelynek

Gerincvédő zónás kanapéágyak nagy előnye, hogy mindennapos alvásra alkalmas ágyazható kanapék.
Az erős, bonell rugós matracban középen a Gerincvédő zóna biztosítja a kényelmet és az egészséges gerinc megfelelő alátámasztását.

A Gerincvédő zónás kanapéágyak állandó fekhelynek alkalmas, kétszemélyes ággyá nyitható kanapék, melyek franciaágy kényelmét nyújtják, emellett nagy ágyneműtartóval rendelkeznek.
Egyszerű működés: húzza magafelé az ülést, vegye ki az ágyneműt az ülés alatti tárolóból, és döntse le a háttámlát! Így kétszemélyes, modelltől függően 145, 155 vagy 165 cm széles, 200 cm hosszú fekhelyet kapunk.

Raktárkészletről azonnal is vásárolhat, vagy állítsa össze egyedi kanapéját, melyet rövid határidővel, kb. 4 hét alatt legyártunk Önnek! A választáshoz látogasson el áruházunkba, ahol nemcsak megnézheti, hanem ki is próbálhatja a kanapéágyakat!
A bútorszövetet is célszerű élőben kiválasztani, mert SzenZációs bútorszövet választékból válogathat. 

Ha nem mindennapos használatra keres kanapéágyat, akkor tekintse meg teljes kanapéágy kínálatunkat. 

Tovább
 

Ki mondta, hogy egy ággyá nyitható kanapé nem lehet kényelmes?
A Sofart Bútor "A kanapéágyak mestere" elnevezést azért kapta, mert széles választékban gyártunk kényelmes, ággyá nyitható kanapékat. Vásárlóink mondják, amikor belépnek az áruházba, hogy itt nagyobb a választk, mint a sokkal nagyobb áruházakban.

Ráadásul a matracok 2,4 mm vastag huzalból készült bonell rugózattal készülnek, Gerincvédő Zónával megerősítve, így amellett, hogy kényelmes fekhelyet biztosítanak, tartós használatra alkalmasak.
A Gerincvédő zónás kanapéágyak ledönthető matraca is ugyanolyan felépítésű, mint az ülés, ezért mind a két személy egyformán kényelmesen alhat rajta.

Így már érthető, miért olyan sok a visszatérő vásárlónk, akik 8-10-12 évvel ezelőtt vásároltak egy Gerincvédő zónás kanapéágyat, amivel a mai napig nagyon elégedettek, és most visszajöttek venni még egyet a másik szobába, vagy a nyaralóba stb.

De ne higgyen a szemének, jöjjön el áruházunkba, és próbálja ki kanapéágyainkat!
Ha a kanapéágy közepére ül le, ott keményebb a matrac, mint a szélén, mert középen érezhető a Gerincvédő zóna. És ami ennél fontosabb, feküdjön is rá a kanapéágyra, hiszen mindennap ezen fog aludni, érdemes fekve is kipróbálni.

Figyelem: sok hasonló működésű kanapéágyat lehet kapni, melyek támlája csak kb. 10 cm vékony. Ezek csak szivacsot tartalmaznak, ezért keményebbek, és nem olyan tartósak, mint a bonell rugós Gerincvédő zónás kanapéágyak.

Ha csak kb. 203 cm helye van, akkor válasszon a kar nélküli kanapéágyakból (ezeknek is lehet karfa párnája). Ha nagyobb helye van, akkor  230-245 cm-en már elférnek a karfás kanapéágyak is.

Mindig tartunk raktáron kedvező áron kapható, akciós kanapéágyakat..

Ha tud várni kb. 4 hetet a gyártásra, akkor elkészítjük álmai kanapéágyát, válassza ki a méretet, a modellt, a szövetet áruházunkban! Szövetkollekciónkban csak igen tartós, akár szállodai felhasználásra alkalmas bútorszövetek vannak. A hagyományos szövött textílektől a puha bársonyig különböző alapanyagok, és nagyon sok szennytaszító, könnyen tisztítható, kisállat barát bútorszövetből választhat, melyet még a cica körmök sem tesznek tönkre.

Tovább