Szűrés

Szállítási határidő
Szekrény mérete
Ajtó

Látogató számláló

0
5
2
5
2
2
2
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
Január 2-től a DOMUS 1. emeletén várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

Gardróbszekrények

A gardróbszekrény a legpraktikusabb a ruhák tárolására, lehet tolóajtós vagy nyíló ajtós. A tolóajtóknak köszönhetően kis helyen is elfér, akár a plafonig beépíthető a magasító elemekkel.

Önnek mekkora gardróbra van szüksége?
Válasszon méretet! Szélesség: 100-320 cm, magasság 200-290 cm-ig.

A tolóajtós gardróbok praktikus belső elrendezésben, 3 polccal és 2 belső fiókkal készülnek, akasztórudakkal, de további polcok és fiókok is rendelhetők.

Színválaszték: tolóajtós gardróbszekrények 14 színben rendelhetők, tükörajtóval vagy magasfényű dekorral is.

Ha pedig a hagyományos nyíló ajtós szekrényeket kedveli, azt is talál kínálatunkban: Mozaik, Zéro, Free, Farmer, Varia néven.

Tovább

A tolóajtós gardróbszekrények magyar termékek, 18 mm vastag bútorlapból készülnek, tehát nem hajlik meg a polc a ruhák alatt mint a 14 mm-s import szekrényekben.

Az összeszerelés is egyszerűbb: nem lapraszereltek, csak az elemeket kell egymáshoz rögzíteni és a tolóajtókat felszerelni. Állítható lábak segítik a szekrények vízszintbe állítását.

Nagyon széles méret választékból rendelhet az igényeinek megfelelő tolóajtós gardróbot:

- szélesség: 100, 120, 140, 160, 180, 200, 240, vagy 320 cm,

- magasság: 203 cm,  

ami magasítható 30 cm-s fiókos magasítóval, vagy 60 cm tolóajtós magasítóval, vagy mindkettővel egyszerre, így akár 293 cm is beépíthető.

Wolf gardróbszekrényünk pedig 240 cm magas, ami a könnyebb kezelhetőség érdekében ruhalifttel készül, hogy könnyedén elérjük a vállfán elhelyezett ruhákat.

A tolóajtós gardróbok mélysége 60 cm.

Minden helyet ki szeretne használni? Sarok elrendezés is megoldható.

A legújabb fejlesztés eredményeképpen a TV is elhelyezhető a gardróbszekrényben, LED lámpával hangulatosabbá tehető, ezeket a TV-s gardrób elnevézéssel találja meg.

Több belső polcra vagy fiókra van szüksége?
Minden szekrényhez rendelhető plusz polc vagy fiók.

Válasszon ízlésének megfelelő kinézetet!
Nagyon széles színválasztékból rendelhetőek, a színek kombinálhatóak, választható modern, csíkos dekor is, vagy tükörajtó, vagy magasfényű betét, vagy akár az egész ajtó készülhet magasfényű dekorral.

A nyíló ajtós ruhásszekrények akasztórúddal és általában egy polccal készülnek, de ezek között is található fiókos megoldás. Választhat 2 ajtós, vagy ha kicsi a hely, akkor 1 ajtós ruhásszekrényt is: Mozaik vagy Varia néven.

Rövid szállítási határidővel, 4 hét alatt elkészülnek az igényeinek megfelelő színű, méretű és belső elrendezésű gardróbszekrények.

A szekrényekhez rendelhet szakszerű házhozszállítást és szerelést is, így csak azt kell megmutatnia, hová helyezzék el a gardróbszekrényt.

Nézze meg ágyainkat is!
Hálószobájába rendelhet franciaágyat vagy heverőt, kiegészítőnek pedig komódokat is.

Ha pedig az örök klasszikus, tömörfa frontos szekrényt szeretne hálószobájába, arra is találunk megoldást. 

Tovább