Szűrés

Szállítási határidő
Mérete

Látogató számláló

0
5
5
5
7
4
2
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

U alakú kanapé

Az U alakú kanapé a sarokkanapék egyik változata. Elemes sarokkanapékból különböző méretek és variációk összeállíthatók U alakban. Válasszon igényeinek megfelelő elemeket: megfelelő ülés szám, méret, ágy funkció, ágyneműtartó, relax fotel elem, speciális karok laptoptartóval, pohártartóval, polcos betéttel. Az elemlistát megtalálja minden összeállításnál a fotók között.

Az U alakú kanapé összeállításánál tényleg csak a képzeletünk szab határt. A kategóriában több modellből láthat U alakú összeállítást, de ezek tovább variálhatók egyedi igényeinek megfelelően. Ne feledje, minden elemes sarokkanapéból állíthat össze U alakú sarkot, tekintse meg a teljes választékot a sarokkanapék között.

Ágyazható kanapé elem minden típusban megtalálható, vannak kisebb és nagyobb ággyá nyitható variációk is. Ha nem boldogul az elemlistával, csak írjon nekünk, és szakértő kollégáink segítenek a tervezésben. Mérje le a rendelkezésre álló helyet, és jöjjön el áruházunkba, ahol ki is próbálhatja a kanapékat, hiszen a kényelem a legfontosabb a választásnál.

Válasszon szobájába illő szövetet U alakú kanapéjára! SzenZá-ciós szövetválasztékunkban sok szennytaszító, vízlepergető, cicabarát, és vízzel tisztítható szövetet talál, melynek kiválasztásához feltétlenül jöjjön el áruházunkba, hiszen a fotók sajnos nem színhelyesek.

Tovább