Szűrés

Matrac
Fekhely mérete
Méret
Ágyneműtartó
Szállítási határidő

Látogató számláló

0
5
6
4
9
8
0
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

Sarokkanapé állandó fekhelynek

Sarokkanapék állandó fekhelynek alkalmas, bonell rugós matraccal, dupla ágyneműtartóval, jobbos vagy balos variációban.
Kis méretük ellenére kétszemélyes, 150 cm széles, 200-210 cm hosszú ággyá nyithatóak. A teljes ülőfelület, és kinyitva az egész ágy bonell rugós matraccal készülnek, ezért kényelmes és tartós ágyazható sarokkanapék. 

Ha leveszi a párnákat, egy személy kényelmesen alhat rajta, és könnyen megágyazhat a lábtartós elem felnyitásával. Ha pedig az ülést előre húzva kinyitjuk az ágyat, kényelmes 2 személyes ágyat kapunk. Az ülés alatt pedig egy második ágyneműtartó is található.

Kisméretű, állandó fekhelynek alkalmas sarokkanapé alakítható ki még a Gerincvédő zónás kanapé és egy ülőke kombinációjából is. Ezt a Torino kanapé+ Treff ülőke kombinációjával mutatjuk be, de ugyanígy bármelyik Gerincvédő zónás kanapéból kialakítható ez az összeállítás, mely szintén állandó fekhelynek alkalmas. Mérete a kiválasztott kanapé méretétől függ. A Treff ülőke is két méretben rendelhető: 60x60 és 60x80 cm, felnyitható, tárolóval, és 2 görgővel készül a könnyebb mozgathatóságért.

Tovább

A Toronto sarokkanapé formahab párnáján nem is látszik, hogy el egy szabadpárnás modell. Kényelme is hasonló a fix háttámlás kanapékhoz, de a levehető párnák miatt az állandó fekhyelynek alkalmas ágyszerkezet került bele.

Ha pedig nem kedveli a levehető párnákat, térjen vissza sarokkanapé kategóriánkba, és válasszon kedvére a klasszikus modellekből. Ezekben is vannak ágyazható elemek, melyek vendégággyá nyithatóak. 

Minőségi magyar bútorok, kb. 44-47 cm ülésmagassággal. Szállításkor elemekre szétszerelhetőek, ezért kisebb lakásba is könnyen bevihetők, az összeszerelésük nagyon egyszerű.

Válasszon raktárkészletünkből, vagy rendelje meg egyedi sarokkanapéját 400-500 féle bútorszövetünkből!

A kisméretű sarokkanapék használata egyszerű:
a párnákat levéve 1 személy alhat rajta, ilyenkor a lábtartós elemet felemelve könnyen hozzáfér az egyik ágyneműtartóhoz.
Ha 2 személy szeretne aludni rajta, akkor az ülés alatt található második ágyneműtartót is használhatja, a támlát ledöntve pedig kialakul a kétszemélyes ágy.

A modern, lábtartós kialakítás nagyon kedvelt. Sarokkanapéjából kényelmesen tévézhet, ha leveszi a párnákat kiválóan alkalmas egy délutáni pihenőhöz. A két karfás modellek jól mutatnak térbe állítva is: Tenessee sarokkanapé vagy Toronto sarokkanapé.

A Milano hátfalas sarokkanapé pedig jobban kihasználja a helyet, ha sarokban helyezik el.

Vannak, akik idegenkednek a levehető párnás kanapéktól, nekik ajánljuk a Toronto sarokkanapé-t, melynek formahabból készült párnáin nem látható, hogy nem fix háttámlás, de nagyon kényelmesen támasztja a hátat, és mégis könnyen ággyá alakítható.

Újdonság: a karfákat kérheti polcos betéttel is, ami nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem hasznos is pl. a távirányítók elhelyezésére.

Ezek a kanapéágyak 230-250 cm helyet foglalnak el, ha kisebb helye van, akkor nézze meg Gerincvédő zónás kanapéágy választékunkat, melyek szintén állandó fekhelynek alkalmas ággyá nyithatóak.

Ha pedig nagyobb sarokkanapét szeretne, az elemes sarokkanapékat ajánljuk figyelmébe, melyeket széles elemválasztékból, tetszés szerinti összeállításban rendelhet meg.

 

Tovább