Látogató számláló

0
5
6
9
7
5
9
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

Modulo elemes szekrény

A MODULO bútorcsalád elemeivel berendezhető a nappali, a hálószoba, étkező, az ifjúsági vagy a babaszoba is. Előszobánkba is tervezhetünk praktikus bútort. 

Mi az elképzelése? Könnyed modern összeállítás a nappaliba, TV álvánnyal? Vagy a teljes falat beépítené, hogy minél több rakodóhelye legyen? Mindenre van megoldás a Modulo bútorcsalád elemeiből. Állítsa össze az Ön szobájába legjobban illeszkedő magasságú szekrényt! A magasság 198,  216, 234 vagy akár 252 cm is lehet.

Választható színek: fehér, sonoma, köszürke, gold craft tölgy, admiral dió. A színek kombinálhatók is.

Tovább

A különböző magasságú elemeket tetszés szerint egymásra építve tervezze meg szobájának ideális bútorát!

Gondolja át, milyen funkcióra van szüksége! Sok pakoló résszel, fiókkal a ruhák tárolására, akasztós szekrénnyel minél magasabbra beépítve a falat? Erre az igényre talál több megoldást az épített szekrények megnevezés alatt. Egy ilyen szekrényben van hely vitrines elemnek, nyitott polcnak is.

Vagy egy könnyed nappali vitrin összeállításra van szüksége TV állvánnyal, akár falra szerelhető elemekkel? Ilyen variációk is tervezhetők. 

Egészítse ki az ifjúsági szoba berendezését íróasztallal, heverővel vagy egy Gerincvédő zónás kanapéággyal! Lányoknak ajánljuk a sonoma vagy goldcraft tölgy összeállítást fehér elemekkel kombinálva, míg a fiú szobába a kőszürke kiegfészítőket. Akár az egész szoba lehet kőszürke, vagy fehér is.

Komódokkal, babaággyal és ruhásszekrénnyel pedig minőségi babaszobát tervezhetünk. További előnye, hogy a gyermek növekedésével átalakítható gyerek majd ifjúsági szobává.

Tervezze meg igényeinek megfelelő szekrényét a www.tervezo.modulobutor.hu oldalon! Ha segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Tekintsd meg videónkat!

Tovább