Szűrés

Matrac
Ággyá nyitható
Fekhely mérete
Méret
Ágyneműtartó
Szállítási határidő

Látogató számláló

0
5
3
4
0
4
8
ÁTKÖLTÖZTÜNK a DOMUSBA
az 1. emeleten várjuk Önöket!
hétfő-péntek: 10-19 óráig,
szombat-10-16 óráig,
vasárnap: 10-14 óráig.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 67. DOMUS

L kanapék

Az L alakú kanapé a sarokkanapé egyik változata. A kanapé egy lábtartós résszel egészül ki, ez adja az L alakot, és ettől lesz a kedvenc ülőhely a TV nézéshez vagy olvasgatáshoz. 

Rendelje meg jobbos vagy balos elrendezésben kedvenc L kanapéját!
A legtöbb modell vendégággyá nyitható, de állandó fekhelynek használható sarokkanapét is talál kínálatunkban. A lábtartós rész alatt pedig ágyneműtartót is tartalmaznak, ami különösen praktikussá teszi ezt a kanapé típust.

Minden kárpitos bútorunkra, az L kanapékra is széles szövetválasztékot talál áruházunkban, ezzel egyedivé varázsolhatja bútorát.

Tovább

Térelválasztó funkció

Állítható térbe is, ilyenkor optikai térelválasztóként is funkciónál, de nem zárja le a teret.

Az L kanapék között vannak egyszerű, kisméretű sarokkanapék, de vannak elemekből egyedileg tervezhető sarokkanapék. Ezek egy kicsivel több helyet foglalnak, de érdekes elemekkel bővíthetőek, például tároló rekeszes karelemmel, ami kiegészíthető LED lámpával és pohártartóval.

Ágyazható L kanapék

Az L alakú kanapé is lehet ágyazható kanapé, sőt, többféle nyitási módból lehet választani.

A legényelmesebbek állandó fekhelynek is alkalmas sarokkanapék: pl. Milano, Tenessee és Torino teljes fekvőfelülete bonellrugós matraccal készül, dupla ágyneműtartóval és 150x200 cm dupla ággyá nyitható. Újdonságként polcos karral is megrendelheti!

A legtöbb L-kanapé egy kiemelőlapos vendégágyat tartalmaz, ez csak 120-130 cm széles, 190-195 cm hosszú fekvőfelületet jelent, ami részben csak szivacsos. Ezekben a modellekben is van ágyneműtartó.

A harmadik lehetőség az ágyazható kanapék között a belga Sedalift ágygéppel működő típus. Ez egy könnyen kinyitható fém szerkezet, melyen a farugók középen is alá vannak támasztva, így stabil vendégágyat alkaotnakegy szivacsos matraccal. Ezeknek az ágyaknak a mérete 140x190 cm.

Nézzen körül weboldalunkon, és jöjjön el áruházunkba, ahol kipróbálhatja kedvec L kanapéját, és szakértő kollégáink segítenek megtalálni az Ön igényeinek legmegfelelőbb modellt!

Tovább